Sori Brewing Madonna of Sori

Riviera, rantatuoli, aurinko ja lasissa Sori Brewingin Madonna of Sori. Elämä on yhtä juhlaa. Todellisuuden hetki ei niinkään: siihen kuuluu ruohonleikkuri, hikoilu ja meteli. Pakko napata yhtälöön mukaan virvoketta ja sehän löytyy ekasta yhtälöstä. Vanha lousku käyntiin ja kohti helpotusta.

Sori Brewingin Madonna of Sori on limoncellosta inspiraationsa saanut 5,3% vahvuinen sessio IPA. Pääosassa on ainoana humalalajikkeena käytetty Mosaic joka vei viime kesänä tiensä myös allekirjoittaneen sydämeen mm. Muflonin Mosaic Vehnäipan merkeissä. Vetelen viimeiset jaardit pihasta ja naapuri mulkoilee jo kuin olisin pilannut kesän ja avioliittonsa.

Ruohonleikkaajan unelma
Hikipisarat virraten kaadan oluen lasiin ja virkistys on välitön. Hapan ja jopa pistävä tuoksu morjestaa lasin reunalta ja tuttu mosaic seuraa samalla oven avauksella. Ote on raikas, sitruksinen ja keveän hedelmäinen. Maku jatkaa samalla linjalla. Sitrus on vahvasti läsnä ja single hop -reseptinä olut on onnistunut. Mosaic nousee kivasti pääosaan eikä tunnu siltä, että tästä puuttuisi jotakin. Kielen päälle jää mukava happaman katkera jälkimaku.

Madonna of Sori
Klippo ja hiki ovat saaneet vertaisensa vastavoiman ja ketutuksentorjuntapartio on saanut uuden jäsenen – Madonna of Sori on onnistuneesti raikastanut raatajan. Sessio-tagi on paikallaan, sillä olut on parhaimmillaan juuri tällaisena hetkenä. Suuremmat ilotulitukset säästettäköön sitten haravointitalkoiden jälkeiseen oloon.

3+/5

Tags: , ,

Vastaa