Põhjala F-Hoone Punane

Põhjala F-Hoone Punane

Põhjala on kunnostautunut yhteistyökumppaneille tuotetuissa oluissa. Nyt vuorossa on Tallinnan F-Hoone -ravintolalle pantu Red IPA. Humalina on käytetty  kvintettiä Magnum, Azacca, Cascade, El Dorado ja Mosaic.

Ulkonäöltään nätin punertava, seassa selkeästi havaittavaa hiivaa.  Vaahto haihtuu nopeahkosti pois. Tuoksussa imelä vivahde, muistaakseni vastaavan tapasin Mufloni Mosaicissa. Lienee siis kyseisen humalan ominaistuoksu.

DSC_8045

Kuplia oluessa on säästeliääsi, suutuntuma tästä ei kuitenkaan kärsi. Vaahtokin palaa pintaan kevyellä pyöräytyksellä. Maussa mallas ja eritoten mosaic lyövät tassua, olisiko maltaita hieman paahdettukin? Viidestä humalalajista huolimatta ei mikään räjähdys, vaan vivahteikas ja yllättävän syvä makumaailmaltaan. Toiminee tarkoituksessaan, ravintolassa tarjoiltuna, oikein hyvin.

3+/5

Tags: ,

Vastaa